Velkommen til min “eksterne” webshop

Her kan du købe bluser, muleposer, puder, kopper og meget andet med mine håndtegnede motiver.

Jeg kalder det min eksterne webshop, fordi jeg ikke har disse varer på lager sammen med mine kort og plakater mm. Disse varer bliver først produceret, når du har bestilt dem. Selve webshoppen, det vil sige betaling, behandling af ordre og kundeservice, ligger hos Spreadshirt. 

Det betyder også, at hvis du køber noget fra min egen webshop (kort, plakater mm), samt noget fra denne eksterne webshop, så vil du opleve at skulle betale fragt på begge ordrer. Du kan med andre ord ikke putte varer fra begge webshops i den samme kurv. 

God fornøjelse i shoppen 

Kh. Lise

P.S. Hvis du savner nogle af mine tegninger, så skriv endelig til mig på kontakt@kreativelise.dk – så skal jeg hurtigst muligt lægge tegningen ind, så du kan bestille dine varer med netop det motiv.

.