Beskrivelse

Farverige minder er en malebog med 20 meget blandede motiver. Der er tegninger med blomster og dyr, nye og gamle traktorer, livet i gamle dage, legende børn, og meget mere. Alle tegningerne kan ses på billederne. Og vidste du, at alle tegningerne er tegnet af Kreative Lise?

Malebogen fåes i 2 størrelser – A5 og A4.

Motiverne har én ting til fælles: Minderne. Hvis ikke man selv har blæst sæbebobler, kan man sikkert mindes børn og børnebørn eller måske naboens børn gøre det.

Et brudepar, der skærer bryllupskagen for – måske mindes man sit eget bryllup, eller et skønt bryllup man har været gæst til.

Minder er mange ting – måske er man selv hovedpersonen, måske er man iagttageren.

Farverige minder – for voksne

“Farverige minder – for voksne” hjælper (især mennesker med demens handicap) til at huske flere detaljer i forbindelse med mindet/oplevelsen.

”Den fine lille detalje, hvor billederne beskrives med tekst og stiller små spørgsmål, er så god. Den gør, at de ældre selv kan sidde med bogen og blive motiveret til at reflektere gennem tekst og de stillede spørgsmål.”
Nanna Munk Larsen, Demensvejleder, samt Underviser i og omkring Demenssygdommen.

 

OBS: Køber du for et plejecenter, og ønsker du en EAN-faktura?
Så skal du vælge “Direkte bankoverførsel eller EAN-fakturering” i kassebilledet, og indtaste EAN-nummer i feltet “Bemærkninger til ordren”.