Støt knæk cancer 2020 - Hvert tredje blad, tegnet af Kreative Lise

Støt knæk cancer 2020 – Hvert tredje blad, tegnet af Kreative Lise

Årets Knæk Cancer plakat

Een ud af tre bliver ramt af kræft. Og dem, der ikke bliver ramt direkte – de bliver ramt indirekte.

Jeg har de sidste to år lavet en tegning, som jeg har solgt til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Og pengene er blevet doneret til Knæk Cancer i uge 43.

Det første år tegnede jeg plakaten “Een ud af træ”. Motivet var tre fyrretræer, som alle var mærket af vind og vejr. Som symbolik på, at vi ved ikke hvem det rammer.

Sidste år tegnede jeg plakaten “Knap hver tredje”. Her var motivet tre “buske” med Kongens knapper (engelsk græs). Hver blomst består af en masse små blomster, og bliver bare een syg, så påvirker det mange.

I år har jeg valgt at fuldende min triologi, og har derfor tegnet plakaten “Hvert tredje blad”. Jeg har også denne gang fundet min inspiration i naturen. Og som titlen måske afslører, så er det træernes blade, der er i fokus denne gang.

 

Mine tanker bag årets Knæk Cancer tegning

Jeg har tegnet tre forskellige slags blade. For vi er jo alle forskellige – også selvom vi er ret ens. Bladene kan tolkes som vores børn, de er de yngste på træet, og de er de mest sårbare.

Bladene kan også overføres til bøger. Hvert tredje blad i vores livshistorie. Hvert tredje menneske vi møder på vores vej.

Hvert tredje blad på stamtræet. Hvert tredje medlem i familien. – Så kommer det pludselig rigtig tæt på!

 

Plakater og kort

Lige som sidste år, har jeg også lavet dobbelte kort med motivet. Jeg har erfaret, at mange bruger mine Knæk cancer plakater til gaver. Gaver til kræftramte, der lige nu kæmper kampen. Og gaver til dem, der har vundet kampen. Og gaver til efterladte.

Derfor er det oplagt at købe et kort med, så man kan skrive en lille hilsen.

Alle mine plakater og kort, som sælges til fordel for Knæk Cancer kan findes lige her

 

Hjælp mig med at støtte

Jeg håber, du vil hjælpe med at støtte op om den gode sag. Og hvis ikke du har lyst til at købe, så har du måske lyst til at dele et opslag på facebook eller andre steder. Det er nemlig også en stor hjælp for en lille kreativ virksomhed, som ikke har det store marketingsbudget 🙂

Alt det bedste til dig og dine <3

Kh. Lise