Køb plakaten "Een ud af træ" og støt Knæk Cancer (Kræftens Bekæmpelse)

Køb plakaten “Een ud af træ” og støt Knæk Cancer (Kræftens Bekæmpelse)

Nu er plakaten klar til at se dagens lys

Hvis du har fulgt med her på siden, så ved du måske, at jeg havde besluttet mig for at tegne en plakat, som skal sælges til fordel for Knæk Cancer (Kræftens Bekæmpelse).
Og nu er den her!

 

Mine tanker bag tegningen

Det er kun nogle få uger siden, jeg sidst fik beskeden om, at endnu én havde fået kræft. Denne gang var det en nær ven af familien.
Hver gang jeg får sådan en besked, kan jeg ikke undgå at tænke – hvor er der bare mange, der får kræft! Og der er faktisk mange! I min research til plakaten, fandt jeg ud af, at hver tredje dansker får kræft (se selv statistikken her, hvis du har lyst…).
Hver tredje.
Een ud af tre.

Og så kom ideen til plakaten. Jeg ville tegne 3 træer, og plakaten skulle naturligvis hedde “Een ud af træ”. Men det skulle ikke være 3 tilfældige træer. Det skulle være 3 fyrretræer, som de ser ud her i Thy. De står ikke pænt lige op i luften, og er symmetriske at se på. Nej, de er mærket af vinden – på samme måde som mennesker bliver mærket af livet.
Fyrretræer er grønne året rundt, de går ikke i “hi”, som løvtræerne. Næh, fyrretræerne kæmper deres kampe året rundt – det samme gør de kræftramte, og deres pårørende.

 

Støt Knæk Cancer (Kræftens Bekæmpelse)

Du kan støtte Knæk Cancer ved at købe en af plakaterne “Een ud af træ” – de fås i størrelserne A3 og A4 (køb plakaterne her).

Fælles for dem alle er, at den pris du betaler for plakaten – den overfører jeg til Knæk Cancer i uge 43. Med andre ord, så går hele beløbet (undtaget fragt) – ubeskåret – til Knæk Cancer. *)
Jeg havde overvejet, om det skulle være en procentdel af omsætningen eller overskuddet. Men jeg kom hurtigt frem til, at jo mere, jo bedre!
Derfor har jeg valgt at donere hele omsætningen på plakaterne “Een ud af træ”. Og skulle der komme bestillinger efter uge 43 – så er beløbet selvfølgelig med i puljen til næste år 🙂

Sammen er vi bare stærkere!

Kh. Lise

 

*) OPDATERING AF INDLÆGGET 29.07.2019

Da Kreative Lise nu er blevet momsregistreret, er det prisen ekskl. moms, jeg donerer til Knæk Cancer i uge 43. Det vil sige, at jeg donerer 80% af den pris, du betaler for plakaterne!

Psst. Der er en ny plakat – og kort! – på vej til dette års Knæk Cancer. Glæd dig – det gør jeg, og jeg håber, at vi sammen kan gøre bare en lille forskel. Sammen er vi stærkere!