Dette indlæg indeholder reklamelinks til Bogreolen, hvor du kan købe bogen Kreative Stjerner.

Stjerner med "roser" fra bogen Kreative stjerner

Stjerner med “roser” fra bogen Kreative stjerner

Flettede stjerner

Julen nærmer sig med hastige skridt, og én af mine favoritter ved juletid er flettede stjerner. Jeg skrev sidste år om mine flettede kuglestjerner, som flettes med 24 strimler. Det er den slags, vi har på vores juletræ. De er så flotte, flettet i hvidt gavebånd, som skinner lidt.

 

Ny inspiration til flettede stjerner

Bogen "Kreative stjerner"

Bogen “Kreative stjerner”

Nu er jeg faldet over denne bog, “Kreative Stjerner” af Katja Svedstrup Westh Gross. Den indeholder opskrifter på mange forskellige slags stjerner, og gode ideer til, hvad man kan bruge dem til. Den er absolut et kig værd.

Selv faldt jeg især over stjerner med roser, i stedet for toppe (se billedet øverst). De er rigtig søde, og ikke så svære at lave, når først man lige knækker koden. Det skal lige siges, at jeg har lært at flette stjerner “spejlvendt” – min metode er hvert fald spejlvendt af de vejledninger, der følger med stjernestrimlerne. Så det er altid lidt svært for mig at følge en vejledning, når det “vender forkert” for mig. Men det kan bogen jo ikke gøre for 🙂

Der er som sagt rigtig mange opskrifter i bogen på forskellige variationer af flettede stjerner. Så hvis man elsker at flette stjerner – og nogle gange kører lidt træt i de almindelige stjerner – så er bogen et godt sted at lede efter nye udfordringer.

Bogen koster normalt kr. 150, men du kan få den hos Bogreolen.dk til kun kr. 116,95.

 

Kreative Lises flettede stjerner

Hvis du mangler inspiration, indtil bogen bliver leveret, så kan du kigge på mine tidligere indlæg om stjerner:

Rigtig god flette-lyst til dig!

Kh. Lise