Præsentation af nye motiver og produkter til Kreativ Messe i Vorupør

Præsentation af nye motiver og produkter til Kreativ Messe i Vorupør

Nyt fra Kreative Lise

Weekendens messe er veloverstået, så nu er det vist på sin plads at præsentere de nye produkter. Inden da, skal der dog lyde en stor tak til de søde mennesker, som tog sig tid til at besøge mig! Det var SÅ hyggeligt! Og en rigtig hyggelig messe – og der går allerede rygter om, at successen bliver gentaget næste år…

 

Nye motiver

Allerførst vil jeg gerne præsentere de nye motiver, jeg har tegnet:

 

Nye produkter

Alle motiverne – både nye og gamle – fås som plakater i størrelserne A4 og A3.

Og Vorupør-motiverne fås som dobbelte kort i størrelse A6 med tilhørende kuvert.

 

Dobbelte kort i A7

Alle THY-motiverne fås nu også som dobbelte kort i størrelse A7! De er pakket med 4 ens kort i en pakke, og en pakke koster 19,95. Se dem her.

Kortene passer rigtig godt til en buket, eller en lille gave, hvor et større kort vil fylde mere end gaven. Og til de gange, hvor man ikke har så meget på hjerte – men gerne vil lægge et pænt kort ved.

 

Personlige plakater

En anden nyhed er, at alle THY-plakaterne (alle THY-motiver – alle plakatstørrelser) nu kan bestilles med personlig tekst!

Ja, du læste rigtigt! Nu kan du f.eks. bestille en plakat med en af kirkerne, og få en fin personlig gave til et brudepar, en konfirmand eller et dåbsbarn.

Plakaterne koster normal pris + kr. 100 for personlig tekst.

 

Det var vist alt for nu 🙂 Følg mig på facebook, hvis du vil vide, når der kommer nyt – og der kommer også en konkurrence der en gang i mellem 🙂

Kh. Lise