Kreative Lise klar til Kreativ Messe i Vorupør, THY

Kreative Lise klar til Kreativ Messe i Vorupør, THY

Hvor bliver Kreative Lises blogindlæg af?

Jeg er her endnu! Bare rolig 🙂

Jeg ved godt, der har været lidt stille på bloggen hen over sommeren og efteråret. Som I måske har bemærket, har jeg startet webshop op med mine tegninger, som kan købes som kort og plakater. Det har længe været en drøm at komme til at sælge nogle af mine kreative projekter – og nu er jeg i gang 🙂

Projektet med både webshop og tegningerne, som jo ikke tegner sig selv, har taget en hel del tid. Og det er desværre tid, der er gået fra bloggen. Men som så ofte her i livet må man prioritere, og det gik altså ud over bloggen denne gang.

På lørdag skal jeg til Kreativ Messe i Vorupør (THY), hvor jeg tager mine kort og plakater med. Hvis du har tid og lyst, håber jeg du vil komme forbi 🙂 Se mere om messen her eller på facebook.

Hvad har jeg med på messen, som du ikke allerede kan få på webshoppen?

  • Nye motiver
  • Nye kort i andet format end tidligere
  • Mulighed for personlig tekst på plakater
  • Messepriser..! På dagen kan du spare 15% på THY-plakaterne

Men nu ved jeg jo godt, at flere af mine følgere ikke er fra THY, og måske ikke lige kører på tværs af Danmark for at komme til messe. Og det er også ok – og til jer, kan jeg sige: 3 ud af 4 ting kommer på webshoppen inden længe 🙂 Kun messepriserne er forbeholdt messen.

Så inden længe vil der komme nye produkter på webshoppen, og mon ikke jeg skriver et lille indlæg om det. Og så er næste punkt på min enormt lange to-do-liste vist at komme i gang med at flette stjerner. Jeg har fået fingrene i en fin bog med en masse forskellige flettede stjerner. Den skal jeg have set nærmere på, og så har jeg selv et par projekter fra sidste jul, som vist skal deles med jer også.

Så hæng på – der kommer mere!

Kh. Lise