Dette indlæg indeholder reklamelinks (se mere nedenfor)

Black Friday

Black Friday hos Kreative Lise

Jeg har tidligere haft store overvejelser omkring Black Friday – skulle jeg lave tilbud på mine produkter, eller skulle jeg ikke… Jeg besluttede mig for at lade være, da jeg alligevel ikke ville kunne give ret meget rabat på mine produkter.

Men i år ser det anderledes ud! 🙂 Efter jeg har åbnet en spreadshirt-shop på min side (det er den “eksterne” webshop med tøj og tilbehør), så har jeg mulighed for at give Black Friday rabat i samarbejde med spreadshirt. Så det kan jeg da lige så godt gøre 🙂

Så du kan se frem til at købe puder, forklæder, bluser, krus og meget mere mine tegninger påtrykt. Det vil altså sige, at du kan købe en masse ting, med kuttere fra Vorupør, eller fyret i Hanstholm, de økologiske juletræer hos Vester Krogsgaard, møllen i Faddersbøl, den gamle Toldbod i Thisted – ja, jeg kunne blive ved. Og hvis der er en af mine tegninger, du savner i den eksterne webshop, så skriv endelig til mig, så lægger jeg den gerne på.

På Black Friday, den 27. november 2020,
vil der på min eksterne webshop være 25% rabat! 

Og på Cyber Monday, den 30. november 2020, er der fri fragt på den eksterne webshop 🙂 

 

Black Friday rabat hos andre 

Jeg vil igen i år forsøge at samle en lille liste over de webshops, jeg ofte køber ting hos til mine kreative projekter 🙂

Nogle af linkene vil være reklamelinks – det betyder, at jeg tjener en lille procentdel, hvis du køber noget der. Varerne bliver ikke dyrere for dig, men webshoppen betaler mig lidt for at have ledt kunder i deres retning. Disse reklamelinks er markeret med “reklamelink” nedenfor.

Jeg kender selvfølgelig ikke de andre webshops black friday rabatter endnu, men jeg vil forsøge at opdatere siden efterhånden, som jeg finder ud af det.

Liste over webshops med gode rabatter

Rito.dk (reklamelink)
– her har jeg blandt andet købt elastiktråd til armbånd, bl.a. disse armbånd med knapper. Husk, de har også HAMA-perler, hvis du skal have lavet perleflag til juletræet, se evt. mine smeltede perleflag her. De har også Anja Takacs perlebøger.

Cchobby.dk (reklamelink)
– her køber jeg alt muligt. De har så mange gode ting til kreative projekter.

Tales.dk (reklamelink)
– her kan du blandt andet købe bogen “Kreative stjerner”.

Ramn.dk
– her kan du købe de smukkeste rammer! De er håndlavet af de flotteste materialer – og så er både design og produktion dansk! Det er da værd at støtte op om!

God rabatjagt til dig 🙂

Kh. Lise