Dette indlæg indeholder reklamelinks.

Påskepynt lavet af perler

Påskepynt lavet af miniperler. De søde harer vil også være flotte i almindelige midiperler 🙂

Er du klar til påske-perlerier?

Et af de store hit i påsken hjemme hos os, det er perler. Vi synes alle, det er så hyggeligt at sidde og lave fine perleplader. Og hvis man får begyndt i god tid, er der jo mulighed for at pynte til påske med de flotte perleplader.

Lige nu har Rito.dk tilbud på Hama perler. Du kan f.eks. spare 34% på poserne med 1.000 perler i, og der er tilbud på de store spande med mange tusind perler i, og vist også alt andet fra Hama.

Jeg skal hvert fald have købt lidt ekstra, så vi har nok til påsken. Skal du også? Skynd dig, tilbuddet gælder kun t.o.m. 27/3-19.

 

Hvor finder du flotte mønstre?

Hvis du har brug for lidt inspiration til perlepladerne, så kan jeg varmt anbefale Anja Takacs’ app; “Det’ perler”. Der er rigtig mange fine mønstre, som alle kan være på én plade. App’en koster et engangsbeløb (mener det er kr. 50), og der kommer hele tiden nye mønstre i app’en. Så skynd jer at købe den – jeg garanterer for, at I får stor fornøjelse af app’en, hvis I er ligeså vilde med at lave perleplader, som vi er.

Har man lyst til at lave større perleplader, så er Anja Takacs’ bøger rigtig fine. I kan også købe bøgerne hos Rito.dk. Til de mindre børn, har hun lavet en bog, der hedder “Mine første perlerier”. Der passer mønstrene med at lægge en gennemsigtig perleplade ovenpå. Hvilket gør det meget lettere for de mindste børn at lave perlepladen, da de ikke skal tælle sig igennem mønsteret.

Der er også altid flotte perlemønstre at finde på Anja Takacs’ egen blog.

Og så er google jo som bekendt din ven. Prøv bare at google “påske perler” og vis billederne – så får du rigtig mange gode ideer.

Jeg håber, du får lavet nogle flotte perleplader.

Rigtig god perlelyst.

Kh. Lise