THY-telegrammer tegnet af Kreative Lise

THY-telegrammer tegnet af Kreative Lise

O P D A T E R E T   7 .   A P R I L   2 0 1 9

Motiver og produkter er opdateret!

Nyt fra Kreative Lise

Hvis du har fulgt med på facebook de sidste par uger, så kan du næsten ikke undgå at have set nogle af mine nye motiver. Og hvis du ikke har set dem, så lister jeg dem op herunder, så du kan se, om der er nogle, der har din interesse.

Og så har jeg også præsenteret min produktnyhed: Telegrammer. Alle “mine” THY-kirker kan nemlig fås som telegrammer nu. Også mere om dem herunder.

 

Nye motiver

Allerførst vil jeg gerne præsentere de 9 nye motiver, jeg har tegnet (klik på dem, hvis du vil se dem):

 

Nye produkter

Alle motiverne – både nye og gamle – fås som plakater i størrelserne A4 og A3. Og de kan alle bestilles med personlig tekst.

Alle motiverne fås også som dobbelt kort i A7. De er pakket med 4 ens kort i en pakke, og en pakke koster 19,95. Se dem her. Kortene passer rigtig godt til en buket, eller en lille gave, hvor et større kort vil fylde mere end gaven. Og til de gange, hvor man ikke har så meget på hjerte – men gerne vil lægge et pænt kort ved.

Indtil videre er det kun Vorupør-motiverne, der fås som dobbelte kort i størrelse A6 med tilhørende kuvert. Se dem her. Hvis der er nogle af de andre motiver, du savner i A6, så skriv endelig til mig på kontakt@kreativelise.dk – så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

(opdateret 7/4-19)
Nu kan alle motiverne fås som dobbelte kort – både i størrelse A7 og størrelse A6!

 

Telegrammer

Alle THY-kirkerne fås nu også som telegrammer – både i størrelsen A6 og A5. Fælles for dem begge er, at de er printet på ekstra lækkert papir, som matcher kuverten. Telegrammerne er pakket enkeltvis og koster kr. 25 (A6) og kr. 30 (A5). Se dem her.

Udover de 9 ovenfor nævnte kirker, er der også telegrammer med følgende 4 “gamle” tegninger:

Telegrammerne er alle lavet med teksten “Tillykke med dagen”, og kan derfor bruges til mange anledninger. Og da kirkerne udgør motivet, er telegrammerne selvfølgelig særligt velegnede til kirkens festlige begivenheder. Telegrammerne er derfor rigtig fine til forårets konfirmationer, og så kan de også bruges til både dåb og vielser.

En lille ekstra detalje på (nogle af) telegrammerne

Motivet på telegrammerne skiller sig i nogle tilfælde ud i forhold til samme motiv på kort og plakater. Hvis der er en flagstang på tegningen – så er flaget nemlig hejst på telegrammerne. Hvilket gør dem ekstra festlige og flotte.

 

Det var vist alt for nu.

Følg mig på facebook, hvis du vil vide, når der kommer nyt – og der kommer også en konkurrence, der en gang i mellem.

Kh. Lise