Faddersbøl Mølle tegnet af Kreative Lise

Faddersbøl Mølle tegnet af Kreative Lise

Stilhed før storm – eller noget…

Indrømmet – der har været ret stille her på bloggen. Hverdagen har udover familieliv og fast arbejde budt på flere “trykkeri”-opgaver og bestillinger på mine håndtegnede tegninger. Og det er jo megafedt, at der er opbakning til Kreative Lise 🙂

Trykkeridelen har leveret blokke og kuverter, visitkort og plakater, foldere og flyers, indbydelser og takkekort, og meget mere til det lokale foreningsliv, erhvervsdrivende og private. Det er udfordrende at have en Pippi-indstilling – for hvis jeg ikke har prøvet det før, så kan jeg nok godt finde ud af det.

Det har også været fantastisk at få lov at tegne tegninger, som folk har elsket at give og modtage. Der er bl.a. tegnet et portræt af en baby, som bedsteforældrene forærede forældrene i dåbsgave. Der er tegnet et hus til ejerne selv. Der er også tegnet en meget personlig tegning af en afdød fars yndlingsblomst.  Og en traktor med presser til den selvstændige erhvervsdrivende. Og en kirke blev bestilt, så der kunne skrives navn og dato på til en barnedåb.

Så det har sin forklaring, at der har været stille her på bloggen. Det er så som så med de gode gamle kreative projekter, selvom der stadig bliver lavet en masse perleplader med mine piger. Så sent som i dag har jeg hængt godt og vel 50 perleplader op! Vi har lavet en fin væg i gangen med alle deres perleplader – så nu er de, det sidste vi ser om morgenen, inden vi tager afsted. Og det første vi ser, når vi kommer hjem igen. Det er så skønt at se dem – og pigerne synes, det er sjovt at se de selvlysende perler, de har brugt, lyse op på væggen, når de skal i seng.

 

Nye motiver

I dag har jeg lagt 2 nye motiver på webshoppen – som både dobbelte kort og plakater. Det er Vorupør Mole, som efter en afstemning på facebook endte med at blive MED mennesker. Og så er det Faddersbøl Mølle, som du kan se øverst i dette indlæg. Begge motiver har været længe undervejs – Faddersbøl Mølle begyndte jeg på i sommers… Og molen har været ønsket fra flere sider, men den har sjovt nok ikke tegnet sig selv 🙂

Men nu er de på webshoppen – så langt, så godt.

Der er også 3 nye motiver klar til at blive lagt på. Forhåbentlig finder jeg tid til det i nær fremtid. Jeg kan røbe så meget, at det er 3 kirker – 1 i Thy, og 2 fra Mors!

 

Ha’ det godt, til vi skrives ved igen – jeg håber ikke, der går så lang tid igen 🙂

Kh. Lise