Farvelægning af tegninger

Farvelægning af malebogstegninger

Brug gratis malebogstegninger til aktivering af børnene midt i en corona-tid

Lige nu er Danmark midt i en lockdown. Vi skal blive hjemme, og hvis vi endelig bevæger os ud i samfundet, skal vi holde afstand til hinanden.

Så kan man efter nogle dage og uger godt få noget, der minder om ø-kuller… Her i huset laver vi mange perleplader. Vi laver perle-halskæder og armbånd. Og vi tegner. Og pigerne synes det er ekstra hyggeligt, hvis mor laver en tegning til dem, så de kan farve den. (Så er de også aktiveret lidt, mens jeg pakker malebøger – for dem bliver der godt nok bestilt en del af for tiden.)

Disse små hurtige malebogstegninger kommer til verden, når pigerne pludselig efterspørger en enhjørning eller en påfugl. Måske kan de også være med til at underholde andre børn i disse tider – derfor er de lagt ud på bloggen her. Værsgo, print og farv 🙂

Og hvis jeres børn efterspørger nogle bestemte motiver, må I gerne sende mig en mail. Måske kan jeg efterkomme nogle ønsker til dem også. 

Hvis I deler billeder af jeres børn med tegningerne på facebook og instagram, må I hjertens gerne tagge mig, så jeg kan se dem.

Kh. Lise

 

Gratis malebogstegninger – klar til print

Mus og ost - gratis malebogstegning - Kreative Lise Frø og åkande - gratis malebogstegninger - Kreative Lise Får - gratis malebogstegninger - Kreative Lise Æble med orm - gratis malebogstegninger - Kreative Lise Svaner - gratis malebogstegninger - Kreative Lise   Påfugl - gratis malebogstegninger - Kreative Lise Enhjørning og regnbue - gratis malebogstegninger - Kreative Lise

 

Opdateret 30/3-2020

Har I også set tegningen med Katrine Bille, kendt fra Ramasjang? Den kan også printes gratis og farves – find den lige her.