Den smukke gamle Heidelberg Vingeautomat, som vi har købt af Nordjysk Tryk

Den smukke gamle Heidelberg Vingeautomat, som vi har købt af Nordjysk Tryk

 

Jep, min lokale trykker er stoppet… Det var ham, der trykkede mine kort. Det var ham, der skaffede mine kuverter. Og det var ham, der måtte lægge øre (og evner) til mine skøre bestillinger. Men når man er 75+, så er det også ok at ville stoppe 🙂

 

Hvad gør vi så, lille du?

Ja, hvad gør jeg så med mine kort, plakater og grafiske bestillingsopgaver (og meget andet)?

Det kan godt være, at Nordjysk Tryk, Snedsted, ikke er at finde på adressen længere – men det er Kreative Lise til gengæld! Min mand og jeg har nemlig købt maskiner, papirlager og meget mere af Nordjysk Tryk.

Skal vi så i gang med at uddanne os til trykkere? Nej, det skal vi ikke, men vi har en drøm om at komme til at bruge nogle af de smukke, gamle trykkerimaskiner engang.

Men som det er nu, så kan vi klare det meste i digital print. Vi kan faktisk printe helt op til A3. Vi kan beskære til lige den størrelse vi vil. Og vi kan lave hæfter i A5, og false og bukke og en masse mere. Og layoutet skal jeg også nok klare.

Papir i lange baner (og det er bare en brøkdel af papirlageret, vi har overtaget efter Nordjysk Tryk!)

Papir i lange baner (og det er bare en brøkdel af papirlageret, vi har overtaget efter Nordjysk Tryk!)

Hvad er det så egentlig Kreative Lise kan hjælpe med?

– Ja, altså ud over at tegne 🙂

Jeg tilbyder min hjælp til både private og erhverv, og nogle af opgaverne ligner hinanden – mens andre jo er vidt forskellige. Jeg har forsøgt at liste forskellige opgaver op herunder. Husk dog på, at listen ikke er udtømmende – så har du brug for hjælp til andet, så spørg endelig!

Forskellige opgaver for private

Diverse til festen (lige fra layout til print og falsning/hæftning)

 • Indbydelser
 • Bordkort
 • Menukort
 • Sanghæfter
 • Festsange
 • Takkekort

Forskellige opgaver for erhverv

Diverse opgaver (lige fra layout til print og falsning/hæftning)

 • Menukort
 • Brevpapir
 • Dagssedler
 • Notablokke
 • Reklamefolder / flyers
 • Hæfter (A5 – f.eks. foreningsblade, varekatalog, menukort, reklame, malebog)

 

Kontakt Kreative Lise

Hvis du også savner Nordjysk Tryk, Snedsted – så kontakt Kreative Lise – måske kan hun også hjælpe dig 🙂
Se evt. mere her.

Mail til Kreative Lise på kontakt@kreativelise.dk
– eller ring på telefon 22 79 88 38.

Adressen er den samme Nordjysk Tryk:
Tøvlingvej 33
7752 Snedssted

 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Kh. Lise