Dette indlæg indeholder reklamelinks (se mere nedenfor)

Black Friday

Jeg har haft store overvejelser omkring Black Friday – skal jeg lave tilbud på mine produkter, eller skal jeg ikke… Jeg har besluttet mig for at lade være. Jeg tjener ikke så meget på det, og jeg kan derfor ikke give meget rabat. Og hvis jeg kun gav 10% i rabat, så ville mine produkter jo drukne i de store virksomheders kæmpe rabatter. Nogle steder har jeg set op til 90%!

Men jeg synes alligevel ikke I skal snydes for lidt rabat – ikke hos mig – men hos nogle af de webshops, jeg ofte køber ting hos til mine kreative projekter 🙂

Jeg har derfor samlet en lille liste over webshops, hvor der er gode rabatter at hente. Nogle af linkene er reklamelinks – det betyder, at jeg tjener en lille procentdel, hvis du køber noget der. Varerne bliver ikke dyrere for dig, men webshoppen betaler mig lidt for at have ledt kunder i deres retning. Disse reklamelinks er markeret med “reklamelink” nedenfor.

Liste over webshops med gode rabatter

Rito.dk (reklamelink)
– her har jeg blandt andet købt elastiktråd til armbånd, f.eks. disse armbånd med knapper. Der er i dag 51% at spare på elastiktråden, og op til 90% på alle andre varer! Psst, de har også HAMA-perler, hvis du skal have lavet perleflag til juletræet, se evt. mine smeltede perleflag her.

Hobbii.dk
– her jeg blandt andet købt knapper til pigernes tøj, og brugt en stor del af dem til armbånd. Der i dag 80% at spare på knapperne, og op til 90% på alle andre varer!

Cchobby.dk (reklamelink)
– her køber jeg alt muligt. De har så mange gode ting til kreative projekter, og så har de 30% hele weekenden.

Bogreolen.dk (reklamelink)
– her kan du blandt andet købe bogen “Kreative stjerner”, som du kan spare 22% på. Og de skriver på hjemmesiden, at du kan spare op til 80%! Så måske det er tid til at købe julegaven, hvis der er bøger på ønskesedlen.

Ramn.dk
– her kan du købe de smukkeste rammer! Håndlavet af de flotteste materialer – og så er både design og produktion dansk! De giver 10% i dag (se rabatkode på facebook og Instagram)

God rabatjagt til dig 🙂

Kh. Lise