Navnetegning i akvarel

Navnetegning i akvarel

En personlig navnetegning til børneværelset

Da vores førstefødte fyldte 1 år, havde jeg lavet en navnetegning til hende. Og da yngstebarnet nu også har rundet det store 1-tal, skulle hun selvfølgelig ikke snydes.

Jeg er selv rigtig glad for resultatet, og jeg håber, at hun med tiden bliver lige så glad for navnetegningen (lige nu er hun vist lidt ligeglad 🙂 ).

 

Har du lyst til at lave en personlig navnetegning?

Så se at komme i gang 🙂

Den største udfordring er næsten at bestemme sig for, hvilke dyr man vil bruge. Jeg havde listet 2 rækker dyr op, og min mand fik lov at vælge, og som I kan se, så vandt de vilde dyr fra den store verden. Det andet forslag bestod af danske dyr; Grævling, Ræv, Egern, Trane, Hare og Egern – og det kunne uden tvivl også være blevet et fint billede.

Næste skridt på vejen var at finde ud af, hvordan dyrene skulle stå for, at de mest naturligt kunne “holde” bogstaverne. Alternativt kan bogstaverne jo bare svæve over dyrene, eller dyrene kan stå/sidde ovenpå bogstaverne. Men jeg synes, det giver lidt mere bevægelse i billedet på denne måde. Man kan næsten fornemme, hvordan elefanterne står og bevæger snablen for at få E’et til at balancere ovenpå 🙂

Giraf i akvarel

En giraf bliver til…

 

Og efter lidt skitsearbejde, så er det bare med at komme i gang. Jeg maler selv mest i akvarel, så det var nærliggende også at gøre det her, men der kan jo både bruges farveblyanter, tusser, akryl- og oliemaling, alt efter hvad man er til. Personligt elsker jeg bare det rolige udtryk, som akvarel giver. Og jeg synes, det er fantastisk at male med – man kan altid liiiige lave et strøg mere her og der, og så bliver det lidt mere detaljeret 🙂

 

Er tegningen blevet rammet ind?

Ja, det er den! Men desværre ikke i en Ram’n, som jeg ellers slog et stort slag for for nyligt i indlægget med sæbeboblemaleriet… Da jeg lavede tegningen til storesøster, havde Ram’n ikke lavet A3 rammer endnu, så der var det slet ikke en mulighed (men jeg kunne selvfølgelig investere i 2 nu…). Men jeg har valgt at bruge en skifteramme, så tegningen er beskyttet bag glas – jeg håber jo, at pigerne kan have glæde af dem mange år endnu.

 

Og jeg håber, at du har fået lyst til at springe ud i et lignende projekt, og hvis navnet er for langt, kan det måske bare være initialer 🙂

 

Kh. Lise