Bestillingsopgaver fra Kreative Lise

Bestillingsopgaver fra Kreative Lise

Godt nyt vedr. bestillingsopgaver

Det er ingen hemmelighed, at mine tegnede kort og plakater med motiver fra THY, er blevet taget rigtig godt imod. Og tusind tak for det! Det er skønt at tegne lokale motiver, når de også bliver solgt i den anden ende. 

Jeg har også fået flere henvendelser om håndtegnede tegninger på bestilling. Og det i sådan en grad, at jeg nu officielt åbner op for bestillingsopgaver. Så hvis du gerne vil have mig til at tegne firmaet, den fædrene gård eller drømmehuset – så kig lige forbi her, og kontakt mig endelig. Og kender du nogle, der står og mangler en personlig gave – så må du da gerne sende dem i min retning 🙂

Kh. Lise

 

Opdatering

Hold nu op, hvor har I været gode til at bestille håndtegnede tegninger fra mig! Det har været en sand fornøjelse. Og en ære at få lov til at tegne noget af det, som betyder allermest for jer. 

Hvis I har lyst til at se noget af det, jeg har tegnet, så se her. Måske bliver I selv inspireret til at bestille noget 🙂

Psst. Vidste du, at jeg har tegnet Snedsted Skole og Vesterhavscafeen.