Lokale kort fra THY - Vorupør

Lokale kort fra THY – Vorupør

Så skete det endeligt!

Kortene er tilbage fra trykken, webshoppen er i luften, og kortene har endda allerede fundet vej ud til nogle søde forhandlere.

Du har måske bemærket, at webshoppen er det første du finder på kreativelise.dk nu. Og måske du havde lidt svært ved at finde selve bloggen – men da du læser dette nu, så lykkedes det dig 🙂

Af tekniske årsager har jeg valgt at rykke lidt rundt på tingene. Men bloggen kan altid findes direkte på kreativelise.dk/blog – eller i venstre side (på pc) eller nedenunder webshoppen (på mobil og tablet).

For at fejre, at mine små babyer er sat i verden – eller som plaster på såret, fordi jeg har flyttet rundt – så er der nu “en bette gaw” på højkant.

Som thybo og ret nyfødt blogger, er der altså ret mange blog-udtryk at finde rundt i. Men “GAW” har jeg styr på! Der er jeg nemlig så heldig, at det betyder det samme på thybomål som på blogsprog:

GAW betyder nemlig Gave på thybomål
– og så står det for GiveAWay på blogsprog – altså, Gave 🙂

Og nu er det vist på tide, at jeg disker op med en lille GAW. Så hvis du kunne tænke dig at vinde 3 valgfrie kort, så spring ind på facebook eller Instagram og deltag i konkurrencen.

Kh. Lise