Sæbeboblemaleri med frugtfarve

Maleri med sæbebobler og frugtfarve – i den smukke Ram’n

Et hyggeligt maleprojekt med sæbebobler og frugtfarve

Jeg har altid elsket at male, og kombineret med en barnlig fascination af sæbebobler – er vi nu endt ud i et sæbeboblemaleri! Det er rigtigt sjovt at male med sæbebobler, og det vil helt sikkert være et sjovt projekt sammen med ungerne. Måske bedst i haven om sommeren… for det sviner helt afsindigt. Både på gulv, bord og vægge. Og endnu mere på tøj, hænder og ansigt… Men så kan man jo få nogle sjove billeder af hele familien bagefter 🙂

 

Du skal bruge følgende til dit sæbeboblemaleri:

  • Papir (jeg har brugt alm. farvet papir – men hvis du vil bruge hvidt papir, vil jeg anbefale noget lidt kraftigere papir, da det kan suge lidt mere)
  • Sæbebobler (du kan evt. selv blande noget – men du skal bruge en “puste-ring”
  • Skåle (én til hver farve, du ønsker at bruge)
  • Frugtfarve
  • Og en masse avispapir eller lignende til afdækning

 

Du skal gøre følgende:

  • Dæk godt af og iklæd dig noget gammelt tøj 🙂
  • Hæld lidt sæbeboblevand i en skål, og tilsæt lidt frugtfarve – lav en skål til hver farve. Du kan også købe flere flasker sæbebobler, og så putte frugtfarven direkte i flasken. Så er det nemt at gemme væk og bruge en anden dag.
  • Og så er det bare i gang med at puste – prøv dig lidt frem, det kan være svært at finde den rette fidus.

Hvis det er svært at puste boblerne ud, så kan det være, der er for meget frugtfarve i – så put bare lidt sulfo i skålen og rør rundt.

Maleri med sæbebobler og frugtfarve

Så flot kan det blive, når sæbeboblen brister på papiret

 

Dit sæbeboblemaleri fortjener en smuk ramme

Maleriet kan selvfølgelig også laves på lærred, muleposer og alt muligt andet. Men hvis du bruger A3 eller A4 papir, så passer de lige i de smukke rammer fra Ram’n. Jeg har sat mit sæbeboblemaleri i en af vores A4 modeller i røget eg med klar akryl. Tjek den ud her, hvis du ikke allerede kender de skønne rammer, som kan indeholde op til 50 tegninger. Du skal ikke blive bange for prisen, tro mig – de er alle pengene værd! Og så kan de tilmed hænge på skråvægge! Vi har 2 hængende i køkkenet, så begge piger kan få deres nyeste kreation op at hænge samtidig, men måske mor her selv skal have en ramme inden længe… Godt det snart er jul! 🙂

 

Nok om rammer! Jeg håber, du vil hygge dig med at “sæbeboblemale”. Det er hvert fald rigtig sjovt, og jeg er sikker på, at børnene også gerne vil være med.

 

Kh. Lise